Stageplek nodig?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in gemotiveerde mensen die ons team willen versterken. We bieden volop mogelijkheden voor enthousiaste en gekwalificeerde collega’s. Ook voor een stageplek ben je bij ons aan het juiste adres. De Eerste Stap is al jarenlang een erkende organisatie voor het opleiden van toekomstige collega’s. Je kunt rekenen op een leuke stageplek en goede begeleiding. Verschillende leerroutes zijn mogelijk (BOL en BBL) waarbij we een samenwerking hebben met ROC’s in de regio. Veel voormalige stagiaires leiden nu weer een nieuwe generatie medewerkers op!

Heb je interesse? Of wil je meer weten? Stuur een email naar stage@deeerstestap.nl.Een van onze stagebegeleiders neemt contact met je op.

Maatschappelijke- en beroepsstages

Kinderopvang De Eerste Stap biedt kortdurende beroeps- of maatschappelijke stageplaatsen. Momenteel worden deze stageplaatsen exclusief aangeboden aan het Maas Waal College in Wijchen. Mogelijk dat we in de toekomst ook stageplekken voor andere middelbare scholen bieden. Dit houdt in dat alle contacten met betrekking tot plaatsing van de maatschappelijke- en beroepsstage binnen De Eerste Stap uitsluitend via de stagemakelaar van het Maas Waal College verlopen.

Bijbaan in de kinderopvang?

Volg je op dit moment een HBO opleiding in een pedagogische richting en ben je op zoek naar een bijbaan of wil je werken als vakantiekracht?
Er zijn ook tijdens je studie mogelijkheden om al in de buitenschoolse opvang of kinderdagopvang te werken. Voorwaarde is dat je minimaal 50% van je studiepunten hebt behaald of in het 3e leerjaar zit.
Wil je weten of dit iets voor jou is? Klik hier voor meer informatie.

Flexkrachten gezocht

Werken met kinderen? Ga als flexkracht aan de slag bij De Eerste Stap! Meer weten? Stuur een mail naar hr@deeerstestap.nl of bel 024-6488388!